FORMACIÓ ATENEU COOPERATIU

Com comuniquem des de l’economia social?

Sessió experimental on tres iniciatives de l’ESS comparteixen les seves pràctiques de comunicació.

Curs destinat a les entitats del Registre Municipal d’Entitats que tinguin interès en conèixer alguns aspectes de l’Economia Social i Solidària (ESS).

INSCRIPCIONS:  https://ateneucoopgi.org/

COMUNICACIÓ – Com comuniquem des de l’economia social?

Inici de les sessions: 26 de maig de 2021

Horaris: 18 a 19.30h

Jornada per reflexionar sobre la comunicació que fan les entitats de l’economia social i conèixer exemples que aporten valor i busquen la transformació social també a través de la comunicació.

Entitats convidades 

Som Energia, cooperativa de consum d’energia verda amb més de 70.000 persones sòcies. Han publicat la ‘Guia d’atenció a persones sòcies amb perspectiva de gènere’.

Resilience Earth, cooperativa de la Garrotxa que acompanya entitats i administracions en la gestió del canvi. Aporten una mirada transformadora en la comunicació de projectes com l’Artiga cooperativa, el FESS Rural o el Cercle GR de l’Ateneu Cooperatiu.

Naturalistes de Girona, associació de comarques gironines centrada en la protecció del medi ambient, el territori i el foment de la justícia ambiental. Porten més de 30 anys comunicant.

Participants a la Fila 0 

XES Empordà: grup local de la Xarxa d’Economia Solidària (XES). Van néixer fa un any iniciant la campanya ‘Les cares de l’ESS a l’Empordà’.

La Sobirana: cooperativa de treball entorn del món de la ratafia i els licors casolans. Han protagonitzat dues campanyes de crowfunding amb molt d’èxit de participació.

Undos Arquitectura: estudi d’arquitectura ‘de proximitat’. Destaquen per la seva vocació pedagògica a l’hora de comunicar en el seu àmbit d’especialització.

La jornada serà presencial a l’Ateneu Popular de la Coma Cros a Salt. Es garantiran totes les mesures de seguretat. L’acte també es podrà seguir en streaming.

Data

26 maig 2021
Expired!

Horari

17:00 - 19:00

Hora local

  • Zona horària America/New_York
  • Data: 26 maig 2021
  • Hora: 11:00 - 13:00

Localització

CURS VIRTUAL
ONLINE
Categories

Organitzador

Ateneu Cooperatiu de les Comarques Gironines
Correu electrònic
consulta@ateneucoopgi.org
Lloc web
https://ateneucoopgi.org/
Go to Top